Blandad information som kan vara bra att känna till

Passbokning och betalning
För att gå på ett pass hos oss måste du boka dig på bokningssidan, första gången är alltid gratis.
Om du inte kan gå på ett pass som du bokat MÅSTE det avbokas senast tre timmar innan starttid, i annat fall tas en kostnad motsvarande engångsträning ut.
Träningskort eller engångsträning löses på plats i boxen. Du kan välja mellan att betala med swish eller få en faktura i brevlådan. Årskort kan betalas månadsvis mot en tilläggsavgift på 25:-/månad. Engångsträningar kan endast betalas med swish. Alla träningskort är personliga och kan ej överlåtas.
Tiokort är giltigt i tolv månader.
Ertappas du att träna utan giltigt kort eller betalning tas en avgift om 500:- ut.
Giltigt träningskort uppvisas för instruktören inför varje pass.

Barn
Av säkerhetsskäl får inte barn vistas i boxen under pågående pass men de får gärna vänta i fikarummet. Från det år man fyller 12 år får man träna tillsammans med målsman. Från året man fyller 16 år får man träna på egen hand.
Undantaget är förstås pass som är avsedda för barn och ungdomar.

Regler och rutiner runt träningspassen
För att få släppa skivstången i golvet måste den vara laddad med 10-kilos viktskivor som minst, de mindre vikterna tål inte belastningen. Likaså får inte tom stång släppas. Undantaget är om stången är laddad med särskilda träningsbumpers på 2,5 eller 5kg.
Efter avslutat pass skall utrustningen torkas av för att få bort svett och magnesium. Eventuellt blod torkas bort omgående. Skivstängernas greppytor rengöres med borste.
All utrustning skall efter avslutat pass placeras på avsedd plats i redskapsrummet.
 

Skor
Ytterskor tas av i entrén. På grund av stöldrisk rekommenderar vi att du tar med dem in och ställer dem under bänken innanför dörren i boxen, eller tar med dem till omklädningsrummet.

Kvarglömda saker
Sparas i två veckor sedan slängs de eller skänks till klädinsamling.
 

C-Pass passersystem
Du som har halv- eller helårskort hos oss kan få tillgång till vårt passersystem. Med hjälp av det kan du träna dagtid även utanför Open Gym-tiderna. Du kommer in från 07.00 (9.00 under sommaren) under vardagar. Egenträning får dock ej utövas när pass pågår, kolla bokningskalendern. Kontakta oss om du är intresserad.

GDPR
I vårat bokningssystem lagras uppgifter om namn, telefonnummer och adress  till de som använder det.
Uppgifterna används för fakturering, för att ha kontroll på bokningar, för att kunna meddela kunden om bokningar och inställda pass samt för att kontrollera giltighetstid på träningskort. Uppgifterna delas inte med någon annan part, de raderas automatiskt ur systemet om kunden varit inaktiv i tolv månader.
Ibland förkommer det att vi fotar eller filmar i boxen, meddela oss om du ej önskar vara med på bild på sociala medier.

Förvaringsskåp
Du som tränar hos oss kan mot en avgift få ett eget litet skåp med lås. För 200:- har du ett eget skåp resten av livet, så länge du har träningskort hos oss så klart. Tappar du bort nyckeln tas en avgift om 100:- ut. C-Box tar inget ansvar för saker som förvaras i skåpen, de has där på egen risk.