Blandad information som kan vara bra att känna till

Passbokning och betalning
För att gå på ett pass hos oss måste du boka dig på bokningssidan, första gången är alltid gratis.
Om du inte kan gå på ett pass som du bokat MÅSTE det avbokas senast tre timmar innan starttid, i annat fall tas en kostnad om 100:- ut. Är du inte säker på om du kan komma på ett pass är det bättre du väntar med att boka dig tills du vet säkert att du kan gå.
Kommer du inte till ett pass du bokat debiteras du 100:-
En bokad plats är personlig och kan inte överlåtas till någon annan.
Tiokort är giltigt i tolv månader.
Ertappas du att träna utan giltigt kort eller betalning tas en avgift om 500:- ut.
Skall du köpa träningskort till student/pensionärspris så kontaktar du oss. Likaså om du skall använda Actiway eller Epassi.
Har du ett barn som vill träna men saknar betalkort? Meddela oss så kan vi lägga in en förälder som betalar.
Förnya ditt medlemsskap i bokningsappen på följande sätt: Klicka på dina initialer längst upp till höger. Klicka på "Min profil". Klicka på dina intialer längst upp till höger. Klicka på "Mitt medlemsskap". Klicka på "Köp medlemsskap". Välj startdatum. Välj medlemsskap.

Barn
Av säkerhetsskäl får inte barn vistas i boxen under pågående pass men de får gärna vänta i fikarummet. Från det år man fyller 12 år får man träna tillsammans med målsman. Från året man fyller 16 år får man träna på egen hand.
Undantaget är förstås pass som är avsedda för barn och ungdomar.

Regler och rutiner runt träningspassen
För att få släppa skivstången i golvet måste den vara laddad med 10-kilos viktskivor som minst, de mindre vikterna tål inte belastningen. Likaså får inte tom stång släppas. Undantaget är om stången är laddad med särskilda träningsbumpers på 2,5 eller 5kg.
Efter avslutat pass skall utrustningen torkas av för att få bort svett och magnesium. Eventuellt blod torkas bort omgående. Skivstängernas greppytor rengöres med borste.
All utrustning skall efter avslutat pass placeras på avsedd plats i redskapsrummet.
 

Skor
Ytterskor tas av i entrén. På grund av stöldrisk rekommenderar vi att du tar med dem in och ställer dem under bänken innanför dörren i boxen, eller tar med dem till omklädningsrummet.

Kvarglömda saker
Sparas i två veckor sedan slängs de eller skänks till klädinsamling.
 

C-Pass passersystem
Du som har halv- eller helårskort hos oss kan få tillgång till vårt passersystem. Med hjälp av det kan du träna dagtid även utanför Open Gym-tiderna. Du kommer in från 07.00 (9.00 under sommaren) under vardagar. Egenträning får dock ej utövas när pass pågår, kolla bokningskalendern. Kontakta oss om du är intresserad.

Förvaringsskåp
Du som tränar hos oss kan mot en avgift få ett eget litet skåp med lås. För 200:- har du ett eget skåp resten av livet, så länge du har träningskort hos oss så klart. Tappar du bort nyckeln tas en avgift om 100:- ut. C-Box tar inget ansvar för saker som förvaras i skåpen, de has där på egen risk.